Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

LIMA 2013

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

View previous topic View next topic Go down

Re: LIMA 2013

Post by marc_zman on Mon Apr 08, 2013 6:22 am

yin.. kalu hang nak pakai, pakai laaaa.. watermark tu mintak tlg hang letak yg simple2 yer udah .. ekekkeee

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by yinchet on Mon Apr 08, 2013 6:29 am

marc_zman wrote:yin.. kalu hang nak pakai, pakai laaaa.. watermark tu mintak tlg hang letak yg simple2 yer udah .. ekekkeee

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

keke macam ini okay?
avatar
yinchet
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2648
Reputation : 368
Join date : 09/02/2011
Age : 31
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by marc_zman on Mon Apr 08, 2013 6:34 am

buleh buleh.. tarak hal.. btw.. hang pakai apa punyer programme tuk buat watermark tu? ekekekeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by tin on Mon Apr 08, 2013 6:39 am

kecik sgt. boleh dicrop tuh...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by yinchet on Mon Apr 08, 2013 6:48 am

marc_zman wrote:buleh buleh.. tarak hal.. btw.. hang pakai apa punyer programme tuk buat watermark tu? ekekekeeee

saya guna online tool
[You must be registered and logged in to see this link.]

tin wrote:kecik sgt. boleh dicrop tuh...

tapi kalau letak tengah macam sikit tak cantik.
avatar
yinchet
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2648
Reputation : 368
Join date : 09/02/2011
Age : 31
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by Faceman on Mon Apr 08, 2013 6:57 am

maybe angle tu yg buat muncung cik hani nampak dah kene operate,, MLU dah start ke??adakah pertukaran color scheme tlh menandakan MLU tlah dilakukan??
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by mumuchi on Mon Apr 08, 2013 6:58 am

MLU takkan setakap make up aja heh heh heh! Wink Tapi aku suka MRO Cik Tipah ni, dalam rumahnya sendiri..orang takleh nak sekodeng macam kalau buat kat rumah orang lain Twisted Evil Twisted Evil

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by mumuchi on Mon Apr 08, 2013 7:50 am

Oit how come sorang pun tak dapek ni?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sos : OPS DAULAT, TUDM HAWK KILL MARKING : CROCO

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by marc_zman on Mon Apr 08, 2013 7:53 am

testing testing..

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by marc_zman on Mon Apr 08, 2013 7:56 am

mumuchi wrote:Oit how come sorang pun tak dapek ni?

[You must be registered and logged in to see this image.]
Sos : OPS DAULAT, TUDM HAWK KILL MARKING : CROCO



[You must be registered and logged in to see this image.]

check ngan pics yg wa amik aritu.. ada ka.??? tarak kan.. so sama ada ini bukan pics kat LIMA 2013.. atau ni a/c yg lain kot

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by mumuchi on Mon Apr 08, 2013 7:58 am

heh..wa rasa Kuantan kut lepas cek..tapi maleh masuk PPla confirmkan kikiki!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by marc_zman on Mon Apr 08, 2013 12:11 pm

tuuu dia.. bila laaaa wa bleh buat camni kan.??? errr.. Dak Abu.. hang tanya kat itu Inche Hisham Ace.. dia leh tlg arrangekan satu sesi tuk wa buat camni ngan mana2 fighter TUDM x? ekekekeeeee

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by Akmal3110 on Mon Apr 08, 2013 7:43 pm

marc_zman wrote:tuuu dia.. sempat lagik tunggang Che Hani.. wa takat belek2 dari dekat tapi jauh.. ni siap meramas mesra kayuria Che Hani tuuu.. abis laaa si akmal jeles nanti.. ekekekeee

Hehehehehehe
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 27
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by yaminz on Wed Apr 10, 2013 11:28 am

Bit confused, baru tprasan something fishy in the mouth of TBJ... ekekeke

Fennec -> guna word 'Navy'
Lynx -> guna word 'TLDM'

anyone know, sbab apa erk?
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by Hisham Ace on Thu Apr 11, 2013 4:01 am

marc_zman wrote:tuuu dia.. bila laaaa wa bleh buat camni kan.??? errr.. Dak Abu.. hang tanya kat itu Inche Hisham Ace.. dia leh tlg arrangekan satu sesi tuk wa buat camni ngan mana2 fighter TUDM x? ekekekeeeee

[You must be registered and logged in to see this image.]

hah yang dekat LIMA tu kapal Bworth 15 skn..sebab dia x involve dengan ops daulat..yang involved hanya 5 kapal....paling banyak kapal m40-30 yg JATUHKAN bom ke kawasan situ..

Hisham Ace
Civilian

Mymil
Posts : 7
Reputation : 3
Join date : 03/03/2011

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by marc_zman on Thu Apr 11, 2013 4:04 am

waaa itu macam ka inche sham.. tq tq tq atas pencahayaan tambahan tu

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by Hisham Ace on Thu Apr 11, 2013 4:34 am

Hisham Ace wrote:
Hisham Ace wrote:
Hisham Ace wrote:
marc_zman wrote:tuuu dia.. bila laaaa wa bleh buat camni kan.??? errr.. Dak Abu.. hang tanya kat itu Inche Hisham Ace.. dia leh tlg arrangekan satu sesi tuk wa buat camni ngan mana2 fighter TUDM x? ekekekeeeee

[You must be registered and logged in to see this image.]

hah yang dekat LIMA tu kapal Bworth 15 skn..sebab dia x involve dengan ops daulat..yang involved hanya 5 kapal....paling banyak kapal m40-30 yg JATUHKAN bom ke kawasan situ..
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Hisham Ace
Civilian

Mymil
Posts : 7
Reputation : 3
Join date : 03/03/2011

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by Hisham Ace on Thu Apr 11, 2013 9:21 pm

marc_zman wrote:waaa itu macam ka inche sham.. tq tq tq atas pencahayaan tambahan tu

sama2 ...hehehehe

Hisham Ace
Civilian

Mymil
Posts : 7
Reputation : 3
Join date : 03/03/2011

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by jebat2000 on Fri Apr 12, 2013 12:54 pm

venez wrote:Nuri dinaik taraf, dijual

DARI ARKIB UTUSAN MALAYSIA: 26/03/2013

LANGKAWI 26 Mac - Kesemua 30 unit helikopter Nuri yang digunakan lebih 40 tahun lalu, akan ditambah baik serta dinaik taraf bagi membantu meningkatkan keupayaan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dengan sebahagiannya akan dijual kepada negara ketiga mulai tahun ini.

Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, langkah itu selaras dengan program memobilisasikan aset ATM sedia ada termasuk melihat penggunaannya bagi mengukuhkan lagi kawalan keselamatan di Zon Selamat Sabah Timur (Esszone).

Menurut beliau, meskipun usia helikopter berkenaan melebihi 40 tahun, namun masih berkeadaan baik dan boleh digunakan untuk membantu menambah kekuatan pasukan keselamatan negara.

"Hasil perolehan jualan aset ini pula akan digunakan bagi pembelian aset lain yang kemampuannya sekurang-kurangnya setanding dengan Nuri," katanya kepada pemberita sewaktu meninjau Pameran Udara dan Maritim Antarabangsa Langkawi (LIMA) 2013 di Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri (MIEC), di sini hari ini.

Menurut Ahmad Zahid, proses meningkatkan keupayaan helikopter itu termasuk melibatkan pertukaran empat bilah kipas kepada lima bilah menerusi teknologi baharu, meningkatkan sistem kokpit daripada analog kepada digital dan kotak gear yang boleh digunakan untuk tempoh 20 tahun akan datang.

Katanya, kos bagi proses itu bergantung kepada sebut harga yang akan diperoleh kementerian tersebut daripada beberapa syarikat penyedia perkhidmatan.

"Selain untuk kegunaan Tentera Darat pada masa ini, kita juga menerima banyak tawaran daripada pihak yang berminat membeli helikopter itu," katanya. - UTUSAN

p/s : erkkk, kalau nak jual naper nak naik taraf dulu... xyah jualler, bg kat TD pun byk guna
NURI banyak bijik...sebenarnya ada berapa bijik ven?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
jebat2000
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 991
Reputation : 126
Join date : 21/04/2010
Age : 55
Location : jitra

http://lamandihati.wordpress.com/

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by xtemujin on Sun Apr 14, 2013 5:03 am

Some photos to share of 2013 LIMA.

2013 MAR Langkawi International Maritime and Aerospace Exhibition, Langkawi, Malaysia

xtemujin
Civilian

Germany
Posts : 4
Reputation : 5
Join date : 15/12/2011
Location : Singapura, Singapore

http://xtemujin.wordpress.com/

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by alphawolf on Sun Apr 14, 2013 5:39 am

marc_zman wrote:gambo che hani dari angle lain tarak laaa Face.. well.. asalnyer mmg ada tapi wa dah delete coz ada mana punyer mamat ntah nyibuk jer enter frame.. bukan sekali tapi 2, 3 kali jadik camtu.. kalu aweks tu ok gak.. ni mamat mangkuk mana ntah.. so sooo sowi

btw.. apa yg lain nyer kat muncung si Hani tu? errr.. Hani sulah jadik Joyah ka? ekekekeeee

Cik Hani pakai 'sarung' la......

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by venez on Mon Apr 15, 2013 3:57 am

jebat2000 wrote:
venez wrote:Nuri dinaik taraf, dijual

DARI ARKIB UTUSAN MALAYSIA: 26/03/2013

LANGKAWI 26 Mac - Kesemua 30 unit helikopter Nuri yang digunakan lebih 40 tahun lalu, akan ditambah baik serta dinaik taraf bagi membantu meningkatkan keupayaan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) dengan sebahagiannya akan dijual kepada negara ketiga mulai tahun ini.

Menteri Pertahanan, Datuk Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi berkata, langkah itu selaras dengan program memobilisasikan aset ATM sedia ada termasuk melihat penggunaannya bagi mengukuhkan lagi kawalan keselamatan di Zon Selamat Sabah Timur (Esszone).

Menurut beliau, meskipun usia helikopter berkenaan melebihi 40 tahun, namun masih berkeadaan baik dan boleh digunakan untuk membantu menambah kekuatan pasukan keselamatan negara.

"Hasil perolehan jualan aset ini pula akan digunakan bagi pembelian aset lain yang kemampuannya sekurang-kurangnya setanding dengan Nuri," katanya kepada pemberita sewaktu meninjau Pameran Udara dan Maritim Antarabangsa Langkawi (LIMA) 2013 di Pusat Pameran Antarabangsa Mahsuri (MIEC), di sini hari ini.

Menurut Ahmad Zahid, proses meningkatkan keupayaan helikopter itu termasuk melibatkan pertukaran empat bilah kipas kepada lima bilah menerusi teknologi baharu, meningkatkan sistem kokpit daripada analog kepada digital dan kotak gear yang boleh digunakan untuk tempoh 20 tahun akan datang.

Katanya, kos bagi proses itu bergantung kepada sebut harga yang akan diperoleh kementerian tersebut daripada beberapa syarikat penyedia perkhidmatan.

"Selain untuk kegunaan Tentera Darat pada masa ini, kita juga menerima banyak tawaran daripada pihak yang berminat membeli helikopter itu," katanya. - UTUSAN

p/s : erkkk, kalau nak jual naper nak naik taraf dulu... xyah jualler, bg kat TD pun byk guna
NURI banyak bijik...sebenarnya ada berapa bijik ven?

masa beli dulu 38 buah dgn 2 batch utama...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: LIMA 2013

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum