Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Sembang Bunker Pak Jabit V41

Page 6 of 31 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by venez on Mon Jan 21, 2013 5:49 am

alphawolf wrote:Assalamualaikum semua...lama tak masuk sini

salam sifu, bz yerk... Smile

venez
ADMIN
ADMIN

Posts : 17387
Join date : 19/04/2010

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by venez on Mon Jan 21, 2013 5:49 am

mumuchi wrote:Ko ngandungke ven hihihi!

ahak3, mana ader, saja jerk xtau nak kirim apa kat hang...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by yaminz on Mon Jan 21, 2013 5:49 am

mumuchi wrote:Ko ngandungke ven hihihi!

brapa bulan da bos... ekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by alphawolf on Mon Jan 21, 2013 5:53 am

venez wrote:
alphawolf wrote:Assalamualaikum semua...lama tak masuk sini

salam sifu, bz yerk... Smile

ha'ah bz bersenang lenang dengan nurse, dr jantung dengan buah pinggang kat spital.... What a Face

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by yaminz on Mon Jan 21, 2013 5:56 am

venez wrote:
alphawolf wrote:Assalamualaikum semua...lama tak masuk sini

salam sifu, bz yerk... Smile

wassalam sifu....
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by venez on Mon Jan 21, 2013 5:58 am

alphawolf wrote:
venez wrote:
alphawolf wrote:Assalamualaikum semua...lama tak masuk sini

salam sifu, bz yerk... Smile

ha'ah bz bersenang lenang dengan nurse, dr jantung dengan buah pinggang kat spital.... What a Face

aiseh, dah lama ke check in sana? skrg dh kuar ke? ke rutin inspection.... semoga sihat hendaknya

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by yaminz on Mon Jan 21, 2013 6:03 am

venez wrote:
alphawolf wrote:
venez wrote:
alphawolf wrote:Assalamualaikum semua...lama tak masuk sini

salam sifu, bz yerk... Smile

ha'ah bz bersenang lenang dengan nurse, dr jantung dengan buah pinggang kat spital.... What a Face

aiseh, dah lama ke check in sana? skrg dh kuar ke? ke rutin inspection.... semoga sihat hendaknya

Moga sifu cepat sihat & sembuh... Amin...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by alphawolf on Mon Jan 21, 2013 6:11 am

aku sebenarnya dekat dua bulan cuti. Mula2 masuk spital 4/12 sampai 5/12 pasal hypoglycaemia dengan asma. 7/12 masuk balik pasal tak baik2 aku punya asma....tengok punya tengok dr kata jantung aku bengkak, otot dia lemah lepas tu ada satu arteri blocked. Alhamdulillah 40% aje (maknanya tak perlu masuk belon/wire setakat makan ubat aje) . Discharged, sambung seminggu cuti kat rumah. Masuk kerja seminggu setengah masuk balik pasal aku kena diarrohea, masa yang sama aku hilang selera makan, sampai minum air pun tak boleh....dehydrated teruk sampai kidney aku kira dah chronic failure. Alhamdulillah tak payah dialysis, takat minum banyak2. Ari ni baru aku kerja balik.....

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by venez on Mon Jan 21, 2013 6:18 am

alphawolf wrote:aku sebenarnya dekat dua bulan cuti. Mula2 masuk spital 4/12 sampai 5/12 pasal hypoglycaemia dengan asma. 7/12 masuk balik pasal tak baik2 aku punya asma....tengok punya tengok dr kata jantung aku bengkak, otot dia lemah lepas tu ada satu arteri blocked. Alhamdulillah 40% aje (maknanya tak perlu masuk belon/wire setakat makan ubat aje) . Discharged, sambung seminggu cuti kat rumah. Masuk kerja seminggu setengah masuk balik pasal aku kena diarrohea, masa yang sama aku hilang selera makan, sampai minum air pun tak boleh....dehydrated teruk sampai kidney aku kira dah chronic failure. Alhamdulillah tak payah dialysis, takat minum banyak2. Ari ni baru aku kerja balik.....

Alhamdulillah, semoga kembali sihat seperti sediakala...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by harleena on Mon Jan 21, 2013 6:22 am

Salam mymillian..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 49

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by atreyudevil on Mon Jan 21, 2013 6:51 am

wassalam!!
tengah hari suma!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by mumuchi on Mon Jan 21, 2013 7:04 am

Baru nak tanya sihat idak pha. Take care bro!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by atreyudevil on Mon Jan 21, 2013 7:07 am

Sihat... tq tq!
ehh alpha ke!

semoga bertambah sihat!


Last edited by atreyudevil on Mon Jan 21, 2013 7:38 am; edited 1 time in total

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by yaminz on Mon Jan 21, 2013 7:15 am

erk...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by alphawolf on Mon Jan 21, 2013 7:53 am

tq gents....

pi CARI tadi teergelak kejap ada mangkuk masih dok guna 'scorpene takleh menyelam' padahal dah nak masuk empat tahun dah....

lepas tu puji melangit Astute-class RN...tapi dia tak cerita pulak program tu dah overbudget yg kalau kat sini sah2 kena hentam kawkaw punye

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by yaminz on Mon Jan 21, 2013 8:00 am

alphawolf wrote:tq gents....

pi CARI tadi teergelak kejap ada mangkuk masih dok guna 'scorpene takleh menyelam' padahal dah nak masuk empat tahun dah....

lepas tu puji melangit Astute-class RN...tapi dia tak cerita pulak program tu dah overbudget yg kalau kat sini sah2 kena hentam kawkaw punye

Da la mahal... Dia nak kita beli Astute k....
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by marc_zman on Mon Jan 21, 2013 9:59 am

alphawolf wrote:aku sebenarnya dekat dua bulan cuti. Mula2 masuk spital 4/12 sampai 5/12 pasal hypoglycaemia dengan asma. 7/12 masuk balik pasal tak baik2 aku punya asma....tengok punya tengok dr kata jantung aku bengkak, otot dia lemah lepas tu ada satu arteri blocked. Alhamdulillah 40% aje (maknanya tak perlu masuk belon/wire setakat makan ubat aje) . Discharged, sambung seminggu cuti kat rumah. Masuk kerja seminggu setengah masuk balik pasal aku kena diarrohea, masa yang sama aku hilang selera makan, sampai minum air pun tak boleh....dehydrated teruk sampai kidney aku kira dah chronic failure. Alhamdulillah tak payah dialysis, takat minum banyak2. Ari ni baru aku kerja balik.....

omak aiii.. ni bebetoi cuti panjang ni bang.. seriusly.. tang asma tu wa baca ada seram sejuk coz hari kedua raya qurban lepas sorang member opis kembali ke rahmatullah coz kes asma yg teruk.. apa-apa pun, welcome back k n jgn lupa makan ubat

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by superhornet on Mon Jan 21, 2013 10:41 am

Salam, untuk makluman warga mymil saya telah bertukar tempat kerja dari PICC ker Jabatan Peguam Negara berkuatkuasa hari ini n buat mz wa sudah turun kebawah. Wa di tempatkan di unit Kompentesi, Seksyen Sumber Manusia. So sementara nak biasa kan diri mungkn akan sibuk sikit ..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by atreyudevil on Mon Jan 21, 2013 10:45 am

superhornet wrote:Salam, untuk makluman warga mymil saya telah bertukar tempat kerja dari PICC ker Jabatan Peguam Negara berkuatkuasa hari ini n buat mz wa sudah turun kebawah. Wa di tempatkan di unit Kompentesi, Seksyen Sumber Manusia. So sementara nak biasa kan diri mungkn akan sibuk sikit ..

SH for the next AG!!!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by superhornet on Mon Jan 21, 2013 10:48 am

atreyudevil wrote:
superhornet wrote:Salam, untuk makluman warga mymil saya telah bertukar tempat kerja dari PICC ker Jabatan Peguam Negara berkuatkuasa hari ini n buat mz wa sudah turun kebawah. Wa di tempatkan di unit Kompentesi, Seksyen Sumber Manusia. So sementara nak biasa kan diri mungkn akan sibuk sikit ..

SH for the next AG!!!

Hehheheheh .. tha'ts to high up... up... up... up... in the sky hehehehe
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by yaminz on Mon Jan 21, 2013 11:02 am

superhornet wrote:
atreyudevil wrote:
superhornet wrote:Salam, untuk makluman warga mymil saya telah bertukar tempat kerja dari PICC ker Jabatan Peguam Negara berkuatkuasa hari ini n buat mz wa sudah turun kebawah. Wa di tempatkan di unit Kompentesi, Seksyen Sumber Manusia. So sementara nak biasa kan diri mungkn akan sibuk sikit ..

SH for the next AG!!!

Hehheheheh .. tha'ts to high up... up... up... up... in the sky hehehehe

leh jea bro...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by atreyudevil on Mon Jan 21, 2013 11:08 am

superhornet wrote:
atreyudevil wrote:
superhornet wrote:Salam, untuk makluman warga mymil saya telah bertukar tempat kerja dari PICC ker Jabatan Peguam Negara berkuatkuasa hari ini n buat mz wa sudah turun kebawah. Wa di tempatkan di unit Kompentesi, Seksyen Sumber Manusia. So sementara nak biasa kan diri mungkn akan sibuk sikit ..

SH for the next AG!!!

Hehheheheh .. tha'ts to high up... up... up... up... in the sky hehehehe

Superhornet punya service ceiling 50000 kaki kot

hehehhe

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by superhornet on Mon Jan 21, 2013 11:15 am

atreyudevil wrote:
superhornet wrote:
atreyudevil wrote:
superhornet wrote:Salam, untuk makluman warga mymil saya telah bertukar tempat kerja dari PICC ker Jabatan Peguam Negara berkuatkuasa hari ini n buat mz wa sudah turun kebawah. Wa di tempatkan di unit Kompentesi, Seksyen Sumber Manusia. So sementara nak biasa kan diri mungkn akan sibuk sikit ..

SH for the next AG!!!

Hehheheheh .. tha'ts to high up... up... up... up... in the sky hehehehe

Superhornet punya service ceiling 50000 kaki kot

hehehhe


Bertuah ler teman kalau gitu .. moge-moge masin mulut kome ye ... hehehehee
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by marc_zman on Mon Jan 21, 2013 11:15 am

chit.. dari atas bukit pindah ke seberang jambatan.. kira jarak pi uamah ada kurang 1 km laaa yer

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by superhornet on Mon Jan 21, 2013 11:18 am

marc_zman wrote:chit.. dari atas bukit pindah ke seberang jambatan.. kira jarak pi uamah ada kurang 1 km laaa yer

Hehhehehe lebih kurang aaa 1.6 kilo juga ada maa ... heehhee jgn mara aaa .. mz nanti biler wa dah ok kat sini dtg eik .. wa belanja makan kat cafe sini hehehe..
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by marc_zman on Mon Jan 21, 2013 11:59 am

errr.. blanje wa makan kat Sukamari sup utara tu bleh x? tak yah pi jauh.. kat cafe opis wa ni pun dah ada Twisted Evil

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Sembang Bunker Pak Jabit V41

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 31 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 31  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum