Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:37 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171894 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Page 35 of 37 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by mumuchi on Mon Mar 25, 2013 5:55 am

Hahaha sebulan pun boleh ambik stok lagikan

mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Posts : 19546
Join date : 05/06/2010

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by mumuchi on Mon Mar 25, 2013 5:56 am

marc_zman wrote:warghhhh... wa tatak buleh masuk FB

Kalau korang tak kisah wa kasi open to all. Marc pun leh tengok.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by venez on Mon Mar 25, 2013 6:00 am

marc_zman wrote:warghhhh... wa tatak buleh masuk FB

kena ada tenet line kat umah... Smile

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by powerw00t on Mon Mar 25, 2013 6:07 am

mumuchi wrote:
marc_zman wrote:warghhhh... wa tatak buleh masuk FB

Kalau korang tak kisah wa kasi open to all. Marc pun leh tengok.

masalah si marc ni, semua link ke FB dah difilter dek ICT dept dia. Internet ada cuma FB dah kena blok.

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by marc_zman on Mon Mar 25, 2013 6:18 am

venez wrote:
marc_zman wrote:warghhhh... wa tatak buleh masuk FB

kena ada tenet line kat umah... Smile

boss sponsor leh? errr... cancel.. takmo.. nanti boss kata.. YAIM.! YAIM.!! YAIM.!!! eeekekekekee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by marc_zman on Mon Mar 25, 2013 8:00 am

venez wrote:Alhamdulillah, official gathering Family Day Mymil kedua telah berlangsung dgn jayanya, thanx kepada tuan umah (power, bijan dan tenteng) yang menyambut kami dari KL dan organise kat melaka, thanx to marc yg menyelia program nih (siap ada tulip utk perjalanan dari KL, gelak jerk bini aku baca, mcm treasure hunt, maybe next time kita leh buat treasure hunt sehingga ke destinasi percutian kita)... apapun gathering kalini mmg yg paling berjaya, penuh dgn acara makan2 n happy... tahniah kepada semua penerima cenderahati dari cabutan bertuah dan door gift marc.. terima kasih sekali lagi kepada semua yg turut serta menjayakan program nih, mmg terbaik...

tulip tu wa copy paste dari blog umang2.. tapi wa edit kasik pendek ayat2 tu skit.. emmm.. kalu boss rasa2 next year nak buat kat CH cam kita borak2 aritu.. buleh laaa boss sama abe tin pi booking bilik tu dari skrg.. haaaaa.. nak ke CH nti lagik thrill wooo jalan dia

powerw00t wrote:walopun pantai dia berselut, maklumlah air surut tapi gebang2 kita berjalan lancar dan harmoni. Makanan mmg banyak... bijan aja dah pulun kambeng dekat 10 cuts, tu yang dia terduduk diam kekenyangan sampai tak boleh diri.

apa ilmu ini budak pakai aaaaa.??? masa kat kemensah pun dia leh buat camtu... langsung worang lain tarak perasan wooo.. ekekekeeee..

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by atreyudevil on Mon Mar 25, 2013 8:06 am

ada gak wakil aku kat sana

[You must be registered and logged in to see this image.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by venez on Mon Mar 25, 2013 10:42 am

marc_zman wrote:
venez wrote:Alhamdulillah, official gathering Family Day Mymil kedua telah berlangsung dgn jayanya, thanx kepada tuan umah (power, bijan dan tenteng) yang menyambut kami dari KL dan organise kat melaka, thanx to marc yg menyelia program nih (siap ada tulip utk perjalanan dari KL, gelak jerk bini aku baca, mcm treasure hunt, maybe next time kita leh buat treasure hunt sehingga ke destinasi percutian kita)... apapun gathering kalini mmg yg paling berjaya, penuh dgn acara makan2 n happy... tahniah kepada semua penerima cenderahati dari cabutan bertuah dan door gift marc.. terima kasih sekali lagi kepada semua yg turut serta menjayakan program nih, mmg terbaik...

tulip tu wa copy paste dari blog umang2.. tapi wa edit kasik pendek ayat2 tu skit.. emmm.. kalu boss rasa2 next year nak buat kat CH cam kita borak2 aritu.. buleh laaa boss sama abe tin pi booking bilik tu dari skrg.. haaaaa.. nak ke CH nti lagik thrill wooo jalan dia

powerw00t wrote:walopun pantai dia berselut, maklumlah air surut tapi gebang2 kita berjalan lancar dan harmoni. Makanan mmg banyak... bijan aja dah pulun kambeng dekat 10 cuts, tu yang dia terduduk diam kekenyangan sampai tak boleh diri.

apa ilmu ini budak pakai aaaaa.??? masa kat kemensah pun dia leh buat camtu... langsung worang lain tarak perasan wooo.. ekekekeeee..

kalau kat CH lu bleh bikin tulip ke?

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by bijan on Mon Mar 25, 2013 11:09 am

powerw00t wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

Headless man mymil @ komando penguin jahat in action.
Dekat 10 kali kayu arang tu kena sumpah. Hehehe

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by marc_zman on Mon Mar 25, 2013 12:08 pm

venez wrote:
marc_zman wrote:
venez wrote:Alhamdulillah, official gathering Family Day Mymil kedua telah berlangsung dgn jayanya, thanx kepada tuan umah (power, bijan dan tenteng) yang menyambut kami dari KL dan organise kat melaka, thanx to marc yg menyelia program nih (siap ada tulip utk perjalanan dari KL, gelak jerk bini aku baca, mcm treasure hunt, maybe next time kita leh buat treasure hunt sehingga ke destinasi percutian kita)... apapun gathering kalini mmg yg paling berjaya, penuh dgn acara makan2 n happy... tahniah kepada semua penerima cenderahati dari cabutan bertuah dan door gift marc.. terima kasih sekali lagi kepada semua yg turut serta menjayakan program nih, mmg terbaik...

tulip tu wa copy paste dari blog umang2.. tapi wa edit kasik pendek ayat2 tu skit.. emmm.. kalu boss rasa2 next year nak buat kat CH cam kita borak2 aritu.. buleh laaa boss sama abe tin pi booking bilik tu dari skrg.. haaaaa.. nak ke CH nti lagik thrill wooo jalan dia

powerw00t wrote:walopun pantai dia berselut, maklumlah air surut tapi gebang2 kita berjalan lancar dan harmoni. Makanan mmg banyak... bijan aja dah pulun kambeng dekat 10 cuts, tu yang dia terduduk diam kekenyangan sampai tak boleh diri.

apa ilmu ini budak pakai aaaaa.??? masa kat kemensah pun dia leh buat camtu... langsung worang lain tarak perasan wooo.. ekekekeeee..

kalau kat CH lu bleh bikin tulip ke?

buleh.. kalu ikut ilmu treasure hunt yg wa tuntut dari sorang COC tersohor ni.. dia kata minimum kena buat 3 kali recce sebelum satu event treasure hunt @ berlangsung.. so tuk projek outing gi CH tu kalu nak wa buat tulip.. boss kena keluorkan elaun khas tuk cover 3 kali perjalanan wa pergi balik ke site lah.. ekekekeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by tenteng on Mon Mar 25, 2013 4:48 pm

marc_zman wrote:
venez wrote:Alhamdulillah, official gathering Family Day Mymil kedua telah berlangsung dgn jayanya, thanx kepada tuan umah (power, bijan dan tenteng) yang menyambut kami dari KL dan organise kat melaka, thanx to marc yg menyelia program nih (siap ada tulip utk perjalanan dari KL, gelak jerk bini aku baca, mcm treasure hunt, maybe next time kita leh buat treasure hunt sehingga ke destinasi percutian kita)... apapun gathering kalini mmg yg paling berjaya, penuh dgn acara makan2 n happy... tahniah kepada semua penerima cenderahati dari cabutan bertuah dan door gift marc.. terima kasih sekali lagi kepada semua yg turut serta menjayakan program nih, mmg terbaik...

tulip tu wa copy paste dari blog umang2.. tapi wa edit kasik pendek ayat2 tu skit.. emmm.. kalu boss rasa2 next year nak buat kat CH cam kita borak2 aritu.. buleh laaa boss sama abe tin pi booking bilik tu dari skrg.. haaaaa.. nak ke CH nti lagik thrill wooo jalan dia

powerw00t wrote:walopun pantai dia berselut, maklumlah air surut tapi gebang2 kita berjalan lancar dan harmoni. Makanan mmg banyak... bijan aja dah pulun kambeng dekat 10 cuts, tu yang dia terduduk diam kekenyangan sampai tak boleh diri.

apa ilmu ini budak pakai aaaaa.??? masa kat kemensah pun dia leh buat camtu... langsung worang lain tarak perasan wooo.. ekekekeeee..

hooit..korang buat ilmu sama mcm kat kemensah yek...

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by mumuchi on Mon Mar 25, 2013 4:51 pm

bijan wrote:
powerw00t wrote:[You must be registered and logged in to see this image.]

Headless man mymil @ komando penguin jahat in action.
Dekat 10 kali kayu arang tu kena sumpah. Hehehe

Aku baru tau kenapa korang tak leh pasang api. Fasalnya ialah korang tak nyanyi lagu Anak kecil main api dulu

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by mumuchi on Mon Mar 25, 2013 4:52 pm

Sapa yang guna ilmu tu?????

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by tenteng on Mon Mar 25, 2013 4:59 pm

mumuchi wrote:Sapa yang guna ilmu tu?????

ntah... mana abe tin? nak buat pekasam ke apa gambo dalam kamera dia.. Smile

tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by mumuchi on Mon Mar 25, 2013 5:04 pm

Dia sedih wang dia terbang derma kat orang jadi sudah membawa diri yang lara......

Yang guna ilmu makan banyak orang tak perasan 2 aja tau.. Sorang master dari kemensah, sorang baru nak belajar tapi kena kantoi ngan sifu tu sendiri.. Part of training kut..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by powerw00t on Mon Mar 25, 2013 5:26 pm

mumuchi wrote:Dia sedih wang dia terbang derma kat orang jadi sudah membawa diri yang lara......

Yang guna ilmu makan banyak orang tak perasan 2 aja tau.. Sorang master dari kemensah, sorang baru nak belajar tapi kena kantoi ngan sifu tu sendiri.. Part of training kut..

psst psst... tin tengah bermimpikan zaa asmaniza ececeh

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by innocentti on Mon Mar 25, 2013 5:32 pm

alololoooooo zaa asmaniza ailabiu..mimpi seorang tin...miahahaha

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by atreyudevil on Mon Mar 25, 2013 5:41 pm

kekekkee
cilaka, tersedak air aku!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by powerw00t on Mon Mar 25, 2013 5:48 pm

masa kat gatering tuhari puas aku beri semangat pada dia, tapi ini inche tin buat2 dono aja, itu mochi pun suda naik angen sama ini inche tin.... dia nakkan wawa zainal jugak duhhh

powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by tin on Tue Mar 26, 2013 3:51 am

ewah ewah ewaahhhh... sedapnya ngutuk wa time wa takder...

tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by yaminz on Tue Mar 26, 2013 4:03 am

Ekekeke... wawa zainal tu sapa eh?

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by venez on Tue Mar 26, 2013 4:09 am

yaminz wrote:Ekekeke... wawa zainal tu sapa eh?

[You must be registered and logged in to see this image.]

yang nih...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by mumuchi on Tue Mar 26, 2013 4:37 am

tin wrote:ewah ewah ewaahhhh... sedapnya ngutuk wa time wa takder...

oit tenteng tuntut gambau weh!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]



mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by yaminz on Tue Mar 26, 2013 4:48 am

venez wrote:
yaminz wrote:Ekekeke... wawa zainal tu sapa eh?

[You must be registered and logged in to see this image.]

yang nih...

owh, still dunno her... ekekeke...

Kalo DF mmg da lama kena reject... ekekeke

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by bijan on Tue Mar 26, 2013 10:22 am

venez wrote:
yaminz wrote:Ekekeke... wawa zainal tu sapa eh?

[You must be registered and logged in to see this image.]

yang nih...

Comel seyh

bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by dewafrost on Tue Mar 26, 2013 10:30 am

yaminz wrote:
venez wrote:
yaminz wrote:Ekekeke... wawa zainal tu sapa eh?

[You must be registered and logged in to see this image.]

yang nih...

owh, still dunno her... ekekeke...

Kalo DF mmg da lama kena reject... ekekeke

sah aku reject....

dewafrost
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3762
Reputation : 146
Join date : 20/06/2010

Back to top Go down

Re: Gathering MYMIL Ke-2 Info 1st Page

Post by Sponsored content Today at 2:28 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 35 of 37 Previous  1 ... 19 ... 34, 35, 36, 37  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum