Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171906 messages in 1316 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Pejabat MAMPU diserang

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Pejabat MAMPU diserang

Post by atreyudevil on Mon Jul 09, 2012 11:55 am

Baru dapat dari Lyn, MAMPU diserang oleh 2 orang yang bersenjatakan Pedang Samurai, dari info terdekat katanya nak guling kerajaan,
Polis lepas 2 dah tembakan, 1 kne tangan lelaki, 1 kene peha perempuan.

ada sapa dapat info lagi.

gambar credit to creep lyn

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]


Baru sebentar tadi terjadi satu amukan di Kompleks B JPM, seorg lelaki
dan perempuan berpedang samurai masuk dan pecahkan beberapa cermin
kereta..setelah 3 kali amaran diberikan dan mereka tidak endah, polis
terpaksa melepaskan 2 das tembakan ke lengan penyenayah tersebut..
Gila la, security di tempat kerja mmg xefesien

gambar saspek
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

news update dari utusan

Pasangan mengamuk di perkarangan JPM

PUTRAJAYA 9 Jun - Kompleks
B, Jabatan Perdana Menteri di sini kecoh apabila seorang lelaki dan
wanita cuba menceroboh bangunan tersebut sambil membawa pedang samurai.

Lelaki
bertubuh sasa dan tidak berbaju itu bersama pasangannya yang berhijab
hitam kelihatan masuk di pondok pengawal keselamatan pada pukul 2.30
petang.

Bagi mengelak kejadian tidak diingini pasangan tersebut diminta masuk ke perkarangan bangunan.

Bagaimanapun,
kedua-duanya bertindak ganas memecahkan sebuah Perodua Kancil dan dua
Proton Waja di tempat letak kereta tidak jauh dari bangunan B1 yang
menempatkan Biro Pengaduan Awam.

Anggota polis yang tiba di tempat kejadian cuba memujuk pasangan tersebut bagaimanapun gagal memaksa tembakan dilepaskan.

Suspek
lelaki yang berseluar jeans cedera di tangan kanan, manakala
pasangannya di paha kiri. Kedua-dua dibawa ke Hospital Putrajaya untuk
rawatan lanjut.

Kedua-dua suspek dikatakan memberitahu mahu menggulingkan kerajaan dan melaungkan perkataan takbir beberapa kali.
- UTUSAN

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by alphawolf on Mon Jul 09, 2012 12:04 pm

Hmphhh ni yang nak kata 'You and what army?'

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by yinchet on Mon Jul 09, 2012 12:06 pm

Mayb something to do with ajaran sesat.
avatar
yinchet
Colonel
Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 2648
Reputation : 368
Join date : 09/02/2011
Age : 31
Location : Petaling Jaya

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by tin on Mon Jul 09, 2012 12:06 pm

saja cari penyakit...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by heavyduty on Mon Jul 09, 2012 12:18 pm

lelaki bertubuh sasa?bahahahahhaa all I see is a fat dude having his period
avatar
heavyduty
Lt Colonel
Lt Colonel

Canada
Mymil
Posts : 1747
Reputation : 150
Join date : 14/03/2011
Age : 35
Location : OPSEC

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by samuraisan on Mon Jul 09, 2012 12:35 pm

Very Happy dia orang Peminat Mona Fendi kut takada pun Pirates of Caribbean.. kelakar Tengkorak atas kepala tu yang kelakar kahkahkah.... Very Happy

kalau mereka berdua tu BerSENJATA Rifle bagaimana No jangan amik mudah

avatar
samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by dreamwarrior on Mon Jul 09, 2012 2:02 pm

high on syabu maybe Razz
avatar
dreamwarrior
Lieutenant
Lieutenant

Mymil
Posts : 654
Reputation : 95
Join date : 03/06/2010

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by atreyudevil on Mon Jul 09, 2012 2:32 pm

[You must be registered and logged in to see this image.]

Source link

Latest - http://thestar.com.my/news/story.asp?file=...4639&sec=nation Thanks to Joe Mamak

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by venez on Mon Jul 09, 2012 5:01 pm

aku tgk gambar budak2 post dlm fb, gila ganas muka, berdarah laki bini kena tembak dgn PDRM, mmg x sesuailer nak ngamuk x tentu pasal, sendiri cari pasal, nak buat praktikal ilmu kebal pun x guna...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by standupper on Mon Jul 09, 2012 5:13 pm

Update:

1 maut, 1 cedera amuk di JPM

PUTRAJAYA: Seorang lelaki yang mengaku dirinya Imam Mahdi bersama pasangannya, seorang wanita mengamuk sambil masing-masing melibas pedang samurai ke arah orang ramai dan penjawat awam selepas menceroboh masuk ke kawasan pentadbiran Kerajaan Persekutuan di Kompleks B, Jabatan Perdana Menteri (JPM), di sini, hari ini.

Dalam kejadian pada jam kira-kira 2.30 petang itu, seorang daripada suspek terbabit turut meletakkan pedang samurai pada leher seorang daripada anggota polis bantuan serta melibas dan merosakkan cermin kereta di perkarangan bangunan berkenaan.
Keadaan yang tidak terkawal dan berbahaya itu memaksa anggota polis melepaskan tiga das tembakan ke arah dua suspek terbabit, dengan dua das daripadanya terkena pada tangan kanan dan bahagian bawah perut suspek lelaki, manakala satu tembakan lagi terkena paha kanan wanita itu.

Berikutan itu, kedua suspek terbabit dibawa ke Hospital Putrajaya, sebelum suspek lelaki disahkan meninggal dunia kira-kira 15 minit dimasukkan ke hospital berkenaan, manakala suspek wanita masih menerima rawatan dan dilaporkan dalam keadaan stabil.
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by standupper on Mon Jul 09, 2012 5:21 pm

Nasib baik penyerang mengamuk di Blok B... Kawasan nie memang ketat, kalau nak keluar masuk kawasan kompleks, walaupun sekadar nak ke Pejabat Pos, kena serah mykad kepada Polis bantuan yang bertugas.. tapi banyak kawasan lain yang masih longgar kawalannya..

Blok C menempatkan Mosti, JPA, SPA, SPR mudah saja nak masuk, Pak Guard swasta langsung tak perhati siapa yang bawa kenderaan yang masuk.

Blok D (KDN, SPRM) pun lebih kurang saja kawalan di gate utama, Pak Guard sekadar sibuk jaga trafik dan parking kenderaan. Kawalan bermula di Lobi utama mana-mana kementerian.

Blok E (MOH, MOE) langsung tak perasan ada Pak Guard ke tidak.

Opis wa dalam bunker... kat luar nampak ala kedai mamak, kedai buku etc.. kat dalam pusat C4SIR merangkap pusat hiburan. He he..
avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by atreyudevil on Mon Jul 09, 2012 6:22 pm


--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by Faceman on Mon Jul 09, 2012 6:33 pm

hopefully jgn ada yg meratib,meroyan dan menyalahklan Polis menembak penyerang,,ngeri tgk darah menyembor mcm darah lembu kene sembelih,,tpi wa musykil mcm mana penyerang jdi arwah kalau setakat kene tembak kat tangan or peha??
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by tin on Mon Jul 09, 2012 6:44 pm

dia kena sedas kat bawah perut...
avatar
tin
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 6841
Reputation : 235
Join date : 06/06/2010
Location : Mymil's village idiot

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by azim09 on Mon Jul 09, 2012 7:05 pm

serang pejabat MAMPU,last-last MAMPUs....hmm
avatar
azim09
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1623
Reputation : 230
Join date : 27/09/2010
Age : 24
Location : off the grid

http://www.facebook.com/azim09.

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by standupper on Mon Jul 09, 2012 7:30 pm

Apa pun alFatihah kepada Arwah...

Arwah Penyerang ada blog dan mula menulis sejak 4 Jun 2012.

[You must be registered and logged in to see this image.]

http://jayanegara1234.blogspot.com/




avatar
standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by samuraisan on Mon Jul 09, 2012 7:42 pm

aku baru nak khatamkan blog dia ni... rasa2 kepala dia dah terISIM lah

sebenarnya ramai orang macam Arwah ni... ada seorang aku kenal kalau boleh Malaysia ni hancur sebab apa dia putus asa tak dapat apa yang dia hendak Rolling Eyes cyclops
avatar
samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by Faceman on Mon Jul 09, 2012 9:54 pm

apelah yg arwah tu pikir smapai nk gulingkan kerajaan??wa ada baca blog arwah ni tpi tarak paham apa yg di cuba samapaikan,,ke kepala wa mmg sudah block,,,

Alfatihah..
avatar
Faceman
Captain
Captain

Malaysia
Posts : 816
Reputation : 65
Join date : 02/11/2011
Location : Puchong-Beranang-Pedas

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by powerw00t on Tue Jul 10, 2012 2:26 am

Ni namanya gila isim kata orang melayu, bila dah terlebih belajar ugama tanpa ada asas permulaan akhir sekali kat tengah2 setan pun masuk. Sama mcm kes kat Batu Pahat zaman aku kecik2 dulu, ni semua angkara nak jadi imam mahadi.
avatar
powerw00t
Major General
Major General

Malaysia
Mymil
Posts : 7424
Reputation : 360
Join date : 18/04/2010
Location : Kuala Sg Baru, Melaka

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by venez on Tue Jul 10, 2012 2:33 am

apapun Al-Fatihah dan takziah kepada keluarga arwah...

p/s : terjumpa ayat nih dlm profile blog dia :

Hidup ini bukan untuk diANJINGkan bagai Polis Diraja M'sia dan Tentera.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 38
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by the_killer on Tue Jul 10, 2012 3:43 am

aku teringat satu kisah kat kampung aku..orang mengamuk sebab gila isim..abis motor2 dilibas dengan pedang samurai...last2 dia kena amuk lak ngan pemilik motor..teruk kenabelasah..
avatar
the_killer
Staff Sargent
Staff Sargent

Mymil
Posts : 267
Reputation : 30
Join date : 20/07/2011

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by marc_zman on Tue Jul 10, 2012 3:53 am

Faceman wrote:hopefully jgn ada yg meratib,meroyan dan menyalahklan Polis menembak penyerang,,ngeri tgk darah menyembor mcm darah lembu kene sembelih,,tpi wa musykil mcm mana penyerang jdi arwah kalau setakat kene tembak kat tangan or peha??

wa mau tanya.. apsal kalu org mau bunuh diri, ada yg kelar pergelangan tangan? & kalu wa tak silap lt. kol (b) robert rizal abdullah pernah citer dlm satu operasi kat hutan utara semenanjung, org bawahan dia kena tembak kat peha.. akhirnya maut akibat pendarahan yg byk

bagi wa benda tu tak mustahil berlaku.. kita tgk dari foto yg ada pun dah bleh tau berapa byk darah dia hilang.. besar kemungkinan salah satu peluru tu dah singgah kat arteri utama dia.. atau mungkin kena organ dalaman.. wallahu'alam

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by superhornet on Tue Jul 10, 2012 3:54 am

Ermmm teman teringat balik beberapa tahun lepas kisah seorang lelaki dari
Sg Petani kalau tak silap merempuh masuk ker Parcel A
avatar
superhornet
Lt Colonel
Lt Colonel

Malaysia
Mymil
Posts : 1847
Reputation : 86
Join date : 28/04/2010
Location : Malaysia bumi bertuah

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by atreyudevil on Tue Jul 10, 2012 4:16 am

marc_zman wrote:
Faceman wrote:hopefully jgn ada yg meratib,meroyan dan menyalahklan Polis menembak penyerang,,ngeri tgk darah menyembor mcm darah lembu kene sembelih,,tpi wa musykil mcm mana penyerang jdi arwah kalau setakat kene tembak kat tangan or peha??

wa mau tanya.. apsal kalu org mau bunuh diri, ada yg kelar pergelangan tangan? & kalu wa tak silap lt. kol (b) robert rizal abdullah pernah citer dlm satu operasi kat hutan utara semenanjung, org bawahan dia kena tembak kat peha.. akhirnya maut akibat pendarahan yg byk

bagi wa benda tu tak mustahil berlaku.. kita tgk dari foto yg ada pun dah bleh tau berapa byk darah dia hilang.. besar kemungkinan salah satu peluru tu dah singgah kat arteri utama dia.. atau mungkin kena organ dalaman.. wallahu'alam

ada satu lagi peluru kat perut.
bapak aku kata bukan pendarah je boleh buat kematian tp shock to the heart pon bleh ko!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫
avatar
atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9565
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by marc_zman on Tue Jul 10, 2012 4:29 am

yup.. dlm press kata penyerang kena tembak kat lengan ngan lower abdomen.. dlm satu paper kata kat ari-ari

betoi laaa apa yg bapak hang citer tu bu.. mmg byk penyebab kalu nak mati ni.. dari yg sebesar2 hingga yg sekecil2.. antara kita nak terima atau tak ajer laaa

kat internet pun dah mula doh kedengaran suara yg pertikai kan tindakan polis.. kalu hati tu dah mmg ada tertanam perasaan benci pada pihak berkuasa, akan ada ajer laaa yg mempertikai kan nyer.. cuba kalu tengkok diorng tu 1-2mm jer dari mata pedang tu.. wa nak tengok apa alasan diorng nak bagi kalu polis tak tembak si penyerang

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Pejabat MAMPU diserang

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum