Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by Laxamana Mon Oct 23, 2017 9:35 am

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171929 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Wed May 23, 2012 11:10 am

Alright! Post kedua! Periksa separuh forum tapi tak nampak Thread untuk 12"...so bagi sesapa yang tak tau, mau kongsi ataupun dedahkan koleksi 12" ini.

Project SDU nie dibuat lebih kurang 5-6 tahun dulu sesama kawan2 pengumpul 12" dekat Pulau Pinang....tapi dah tak beli yang baru ataupun kit-bash kebelakangan nie. Ada priority lain...

Yang baju kuning tu pasti magnet-peluru...tapi takpe lar...buat suka hati je masa tu. Yang penting ialah seronok dan gembira.


[You must be registered and logged in to see this image.]
Team leader dengan rokok...

[You must be registered and logged in to see this image.]
Assaulter dengan full-gear..

[You must be registered and logged in to see this image.]
Assaulter yang takut panas..takde helmet/breathing apparatus..

[You must be registered and logged in to see this image.]
Assaulter magnet-peluru...kebal nie...

[You must be registered and logged in to see this image.]
Assaulter tengah shopping kat komplexs lepas tu kena response...so pakai khaki pants je...

[You must be registered and logged in to see this image.]
Diorama dengan terrorists..

[You must be registered and logged in to see this image.]
Man down!

[You must be registered and logged in to see this image.]
Hold!


[You must be registered and logged in to see this image.]
Masa sibuk kit-bashing dengan pandangan laut indah...

So kalau ada yang minat...main post sama-sama....ataupun dah ada thread nie, boleh admin/mod tolong cantumkan? Terima kasih!

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Wed May 23, 2012 11:20 am

teruskan bro..dah siap dapat tacang dah pun Cool

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Wed May 23, 2012 11:46 am

Err, tacang tu maksud apa ya?

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Wed May 23, 2012 11:54 am

reputation that adds 1 point aka like in FB What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by yaminz on Wed May 23, 2012 12:13 pm

Very nice one bro... tp sy suka model statik... hehehe
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by alphawolf on Wed May 23, 2012 12:32 pm

Ada juga orang kata ni Battle Barbie...heheh. Anyway, wa minat kumpul weapons dia aje...

--------------------my siggy below--------------------

"Look, you stupid b*****d, you've got no arms left"
"Yes I have!"
"LOOK!"
"It's just a flesh wound"
avatar
alphawolf
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 1457
Reputation : 196
Join date : 18/10/2010
Location : "Sitting Elephant"

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by marc_zman on Thu May 24, 2012 3:53 am

[You must be registered and logged in to see this image.]



Team leader dengan rokok...
errr.. wa tak pasti plak itu Stone ada isap rokok ke idak.. ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by Akmal3110 on Thu May 24, 2012 7:52 am

Wa minat betol le dengan figure 12" yang Modern Air Force Pilot. Dengar kata susah nak cari.
avatar
Akmal3110
Colonel
Colonel

Malaysia
Posts : 2320
Reputation : 181
Join date : 14/10/2011
Age : 28
Location : Bravo

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Thu May 31, 2012 6:13 am

Eh Yaminz, nie model statik jugak...mai saya tunjukkan M249 statik nie lengkap dengan cara penyediaan... Ataupun maksud statik tu macam model kits? 1:35 biasanya? Kekee....

Oh ya..nie memang M249 SAW kan? Ataupun model lain?

[You must be registered and logged in to see this image.]

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Thu May 31, 2012 6:16 am

er bukan pose-able ka?...statik macam kereta kebal paling2 move turret dan gun aja..tapi bukan semua boleh..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Thu May 31, 2012 6:20 am

Aiseh..baru je nampak multi-quote function tu...

alphawolf wrote:Ada juga orang kata ni Battle Barbie...heheh. Anyway, wa minat kumpul weapons dia aje...
Hahaa..memang betul! Nie barbie versi laki...
Weapons die je mula mula ada kumpul jugak, tapi lepas kumpul buat satu masa, rasa cam mahal sangat...full set dengan figure, uniform dan weapons pun lebih kurang RM350+..tapi weapon tu satu je dah RM20 plus minus until sniper rifle atau mg double price dia..so end up kumpul balik full set... Smile

marc_zman wrote:
[You must be registered and logged in to see this image.]



Team leader dengan rokok...
errr.. wa tak pasti plak itu Stone ada isap rokok ke idak.. ekekekeee
Hmm..aku rasa muka tu bukan stone..at least kawan ku tu tak sebut dia mirip stone la...

Akmal3110 wrote:Wa minat betol le dengan figure 12" yang Modern Air Force Pilot. Dengar kata susah nak cari.
Ooh..Modern Air Force pilot kalau BBi punya murah je...masa tu aku beli bila supermarket (lupa mana satu) ada buat lelong..hanya RM50 satu...
Tapi kalo Hot Toys tu mahal sikit...normal price dia pun day RM250 masa dulu..kini aku rase dah kena goreng skit...

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by yaminz on Thu May 31, 2012 6:23 am

ArmoredFiend wrote:Eh Yaminz, nie model statik jugak...mai saya tunjukkan M249 statik nie lengkap dengan cara penyediaan... Ataupun maksud statik tu macam model kits? 1:35 biasanya? Kekee....

Oh ya..nie memang M249 SAW kan? Ataupun model lain?

[You must be registered and logged in to see this image.]

lebih kurang la tu bro... ekekekee...

Sy minat scale 1/35 tok Kenderaan, 1/72 tok pesawat, 1/700 tok kapal... ekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Thu May 31, 2012 6:28 am

mumuchi wrote:er bukan pose-able ka?...statik macam kereta kebal paling2 move turret dan gun aja..tapi bukan semua boleh..
Oooh..okok, faham dah. Coz memang selalu ingat action figure macam nie pun kira statik coz tak boleh gerak2 cam RC..hahaa....

Eh..aku suka juga model statik! Buat masa nie concentrate kat 1:350 kapal dengan 1:48 chopper...

Mumuchi ada join Scale Models Malaysia tak?

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by yaminz on Thu May 31, 2012 6:30 am

1/350 tak mampu den... lg pun space limited sgt... sbab tu ambil scale 1/700 jea... ekekeke...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Thu May 31, 2012 6:33 am

yaminz wrote:
lebih kurang la tu bro... ekekekee...

Sy minat scale 1/35 tok Kenderaan, 1/72 tok pesawat, 1/700 tok kapal... ekekeke
Aiseh....semua tak sama scale dengan saya.. kecuali 1:35 armor..hahaa...

Anyway, nie 144 masa dulu kat sekolah menengah tu...so kalau tak cantik minta maaf dulu ya...kecuali jingga tu...tu gundam 1:500 kalau tak silap..hahaa..
[You must be registered and logged in to see this image.]

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by yaminz on Thu May 31, 2012 6:35 am

Very good one bro...

So bro juga dr SMM la kan, patut la cam kenal jea... ekekeke
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Thu May 31, 2012 6:36 am

ArmoredFiend wrote:
mumuchi wrote:er bukan pose-able ka?...statik macam kereta kebal paling2 move turret dan gun aja..tapi bukan semua boleh..
Oooh..okok, faham dah. Coz memang selalu ingat action figure macam nie pun kira statik coz tak boleh gerak2 cam RC..hahaa....

Eh..aku suka juga model statik! Buat masa nie concentrate kat 1:350 kapal dengan 1:48 chopper...

Mumuchi ada join Scale Models Malaysia tak?

Kat SMM silent reader aja..tak join fasal wa dah tak boleh buat sendiri..cuma commission sapa2 yang ambik commission aja.

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Thu May 31, 2012 6:43 am

Yaminz, Mumuchi, kat SMM tu saya silent reader juga....yang active pun hanya kat Sales Thread tanya harga ataupun masih ada ke sudah sold... Hahaa...

1:350 scale biasanya kat SMM depa lepaskan agak murah..so boleh consider. Atau tidak pun saya hanya tengok keluaran Trumpeter je..murah, kalao compare dengan Dragon ataupun Tamiya Versi-baru... Dragon/Hasegawa tu harga gila....kalau tak silap Akagi 1:350 harga pasaran dekat Rm900...mak oi pedih bila tengok harga tu... kalau tambah PE set boleh makan rumput setengah tahun...

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Thu May 31, 2012 6:48 am

Alright..balik kat 12"...nie saja2 buat..boleh kira macam PMC bodyguard ataupun 5.11...

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Thu May 31, 2012 6:50 am

samo la kita..tapi yaminz active gak post kat sana..

stash picker kalau dapat memang best price pun..

cuma wa beli AFV aja walaupun 1st love naval stuff...fasal kalau dah pasang memang tak ada tempat nak simpan...

JFYI, lucky draw 1st HUT hari tu ada hadiah 1/700 Battleship kit What a Face

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by yaminz on Thu May 31, 2012 6:54 am

ArmoredFiend wrote:Yaminz, Mumuchi, kat SMM tu saya silent reader juga....yang active pun hanya kat Sales Thread tanya harga ataupun masih ada ke sudah sold... Hahaa...

1:350 scale biasanya kat SMM depa lepaskan agak murah..so boleh consider. Atau tidak pun saya hanya tengok keluaran Trumpeter je..murah, kalao compare dengan Dragon ataupun Tamiya Versi-baru... Dragon/Hasegawa tu harga gila....kalau tak silap Akagi 1:350 harga pasaran dekat Rm900...mak oi pedih bila tengok harga tu... kalau tambah PE set boleh makan rumput setengah tahun...

tu la sbab bralih arah...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by yaminz on Thu May 31, 2012 6:56 am

mumuchi wrote:samo la kita..tapi yaminz active gak post kat sana..

stash picker kalau dapat memang best price pun..

cuma wa beli AFV aja walaupun 1st love naval stuff...fasal kalau dah pasang memang tak ada tempat nak simpan...

JFYI, lucky draw 1st HUT hari tu ada hadiah 1/700 Battleship kit What a Face

xda la aktif sgt bro...
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Sat Jun 02, 2012 5:39 pm

ArmoredFiend wrote:Yaminz, Mumuchi, kat SMM tu saya silent reader juga....yang active pun hanya kat Sales Thread tanya harga ataupun masih ada ke sudah sold... Hahaa...

1:350 scale biasanya kat SMM depa lepaskan agak murah..so boleh consider. Atau tidak pun saya hanya tengok keluaran Trumpeter je..murah, kalao compare dengan Dragon ataupun Tamiya Versi-baru... Dragon/Hasegawa tu harga gila....kalau tak silap Akagi 1:350 harga pasaran dekat Rm900...mak oi pedih bila tengok harga tu... kalau tambah PE set boleh makan rumput setengah tahun...

Just OT jap...since ko cakap ko minat 1/350 ships, aku cadang ko contact brother Zain Ganu ni yang nak jual stash dia...rega boleh runding dan bagus..rambang mata bila ko tengok kat rumah dia. Dia suka kita pi rumah dia dan tengok sendiri sebelum beli apa yang kita minat, aku dah pi dah...

[You must be registered and logged in to see this link.]

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by ArmoredFiend on Tue Jun 12, 2012 9:34 am

mumuchi wrote:
ArmoredFiend wrote:Yaminz, Mumuchi, kat SMM tu saya silent reader juga....yang active pun hanya kat Sales Thread tanya harga ataupun masih ada ke sudah sold... Hahaa...

1:350 scale biasanya kat SMM depa lepaskan agak murah..so boleh consider. Atau tidak pun saya hanya tengok keluaran Trumpeter je..murah, kalao compare dengan Dragon ataupun Tamiya Versi-baru... Dragon/Hasegawa tu harga gila....kalau tak silap Akagi 1:350 harga pasaran dekat Rm900...mak oi pedih bila tengok harga tu... kalau tambah PE set boleh makan rumput setengah tahun...

Just OT jap...since ko cakap ko minat 1/350 ships, aku cadang ko contact brother Zain Ganu ni yang nak jual stash dia...rega boleh runding dan bagus..rambang mata bila ko tengok kat rumah dia. Dia suka kita pi rumah dia dan tengok sendiri sebelum beli apa yang kita minat, aku dah pi dah...

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ooh..karang baru nampak je thread nie. Agak sibuk kebelakangan dgan kerja so seldom login. Emm, tapi kalu tak silap zain Ganu nie tinggal kat KL/Selangor kan? pasal saya nie dari Pulau Pinang ler...so agak susah sikit kalu mau pegi rumah dia tengok, hahaaa...

Anwyay pun, buat masa ni baru je beli 1:350 CA San Francisco...so kena tengah duit kering dulu....baru print aje so basah sikit, hahaa.... But still, thanks ya bro!

ArmoredFiend
Private
Private

Malaysia
Posts : 30
Reputation : 5
Join date : 23/05/2012

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by mumuchi on Tue Jun 12, 2012 10:15 am

orang penang ya..tak apa..kalau alpha turun kl..boleh join sekali kut

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this link.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: 12" ataupun dikenali sebagai 1:6 Action Figure...~

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum