Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:37 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171894 messages in 1313 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Catch Me If U Can

View previous topic View next topic Go down

Catch Me If U Can

Post by samuraisan on Tue Mar 13, 2012 7:03 am

Laughing Cool jom kita main2...

aku saja letak Tajuk ni ibarat satu game realiti jugak...

Sape pernah tengok citer Catch me if u can berdasarkan kisah benar Frank Abagnale

sila gi link wiki ni nak tahu lebih lanjut sape Frank Abagnale ni

http://en.wikipedia.org/wiki/Frank_Abagnale

sampai sekarang aku paling suka citer ni yang diArahkan oleh Steven Spielberg dan Leonardo DiCaprio sebagai Frank Abagnale...



game start...

masa aku balik kampung nippon baru ni ternampak Pakar dari Siam ni
yang mana pernah menjadi sebahagian saksi pihak pembela yang menggemparkan
tanahair kita ni... dunia ni kecik je aku terjumpa dia dok makan kat restaurant
sebuah resort terkenal di ceruk nippon.. terkejut aku sebab resort ni terceruk tapi terkenal jugak terus snap pakai nikon
coolpix aku... Sape Wanita ni... sila jawap



kalau anda ada terserempak sesape yang dikenali snap je lah...

Catch Me If U can Cool Cool



samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by atreyudevil on Tue Mar 13, 2012 7:15 am

Dr Pornthip Rojanasunand


--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by samuraisan on Tue Mar 13, 2012 7:55 am

cheers dak abu tepat so dapat hadiah melancong ke Kuantan 3 hari 2 malam Very Happy


game blum abis... masa makan tu aku saja cakap dengan family bini aku
aku nak makan2 banyak2 sedap tempat ni... lepas Dr tu abis makan sama
mungkin family atau kenkawan2 dia ...aku pun ikut dia orang dari belakang
sebelum tu aku cakap sumimasen kat family bini aku .. dia orang ingat aku nak
gi tambah meal aku tapi aku ikut Dr tu sampai lift dan lihat kat tingkat berapa
mereka tinggal ... biasanya Hotel/Resort besar bilik dia 4 nombor.. contoh
kalau tingkat 6 jadi 06xx... so lift tu berhenti Tingkat 0x bango...
aku jalan selamba gi front desk buat2 tanya.. sumimasen xxxxxxxx xxxxxxx
awek cun kat front desk tu cakap bilik Dr tu 0xxx.. so bangbangboom...

arigatogozaimasu Very Happy

samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by atreyudevil on Tue Mar 13, 2012 8:45 am

hehe samurai ottosan, waktu tgh baca nih dlm kapla otak main lagu theme CMIYC hahha

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by innocentti on Tue Mar 13, 2012 10:30 am


hmmm what next? yeaaaaa

innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by marc_zman on Tue Mar 13, 2012 12:37 pm

wa kompius.. skrg ni samurai san mau citer dia skodeng itu dr ka? tau dia mau citer dia ayat awek reception tu? ekekekeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by harleena on Tue Mar 13, 2012 12:40 pm

marc_zman wrote:wa kompius.. skrg ni samurai san mau citer dia skodeng itu dr ka? tau dia mau citer dia ayat awek reception tu? ekekekeee

Kiranya dua2 laaa tu.. Sambil nyelam minum air... hehehehe

--------------------my siggy below--------------------


harleena
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 4168
Reputation : 81
Join date : 18/04/2010
Age : 48

http://wadahharleena.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by 5229 on Tue Mar 13, 2012 12:57 pm

samurai mau main2 game detektif ka nih Laughing

5229
Captain
Captain

Malaysia
Mymil
Posts : 761
Reputation : 30
Join date : 29/08/2010
Age : 32
Location : nowhere

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by standupper on Tue Mar 13, 2012 7:42 pm

samuraisan wrote: cheers dak abu tepat so dapat hadiah melancong ke Kuantan 3 hari 2 malam Very Happy


game blum abis... masa makan tu aku saja cakap dengan family bini aku
aku nak makan2 banyak2 sedap tempat ni... lepas Dr tu abis makan sama
mungkin family atau kenkawan2 dia ...aku pun ikut dia orang dari belakang
sebelum tu aku cakap sumimasen kat family bini aku .. dia orang ingat aku nak
gi tambah meal aku tapi aku ikut Dr tu sampai lift dan lihat kat tingkat berapa
mereka tinggal ... biasanya Hotel/Resort besar bilik dia 4 nombor.. contoh
kalau tingkat 6 jadi 06xx... so lift tu berhenti Tingkat 0x bango...
aku jalan selamba gi front desk buat2 tanya.. sumimasen xxxxxxxx xxxxxxx
awek cun kat front desk tu cakap bilik Dr tu 0xxx.. so bangbangboom...

arigatogozaimasu Very Happy

Err bro.. apa motif ko cari bilik Dr Porn thip tuh? sesaja? :ostadmin:

standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by atreyudevil on Tue Mar 13, 2012 8:40 pm

nak tgk Porn kut...

--------------------my siggy below--------------------



♫♫ I could lift you up  ♫♫
♫♫ I could show you what you wanna see, And take you where you wanna be ♫♫
♫♫ You could be my luck♫♫
♫♫ Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound ♫♫
♫♫ We're safe and sound ♫♫

atreyudevil
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 9564
Reputation : 602
Join date : 18/04/2010
Location : Kuantan

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=1000002088986

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by yaminz on Wed Mar 14, 2012 3:13 am

Erk confius, bro nak kidnap doc prontip k?

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by samuraisan on Wed Mar 14, 2012 5:57 am

standupper wrote:
samuraisan wrote: cheers dak abu tepat so dapat hadiah melancong ke Kuantan 3 hari 2 malam Very Happy


game blum abis... masa makan tu aku saja cakap dengan family bini aku
aku nak makan2 banyak2 sedap tempat ni... lepas Dr tu abis makan sama
mungkin family atau kenkawan2 dia ...aku pun ikut dia orang dari belakang
sebelum tu aku cakap sumimasen kat family bini aku .. dia orang ingat aku nak
gi tambah meal aku tapi aku ikut Dr tu sampai lift dan lihat kat tingkat berapa
mereka tinggal ... biasanya Hotel/Resort besar bilik dia 4 nombor.. contoh
kalau tingkat 6 jadi 06xx... so lift tu berhenti Tingkat 0x bango...
aku jalan selamba gi front desk buat2 tanya.. sumimasen xxxxxxxx xxxxxxx
awek cun kat front desk tu cakap bilik Dr tu 0xxx.. so bangbangboom...

arigatogozaimasu Very Happy

Err bro.. apa motif ko cari bilik Dr Porn thip tuh? sesaja? :ostadmin:

kalau dia ada skandal boleh bagi tips kat Papagomo nanti meletup Very Happy rabbit

samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by marc_zman on Wed Mar 14, 2012 7:44 am

hahahahaaa.. bertuah punyer samurai.. tu bukan keja hang laaa.. tu kerja ninja.. ekekekeee

wokey laaa.. lain kali kalu sesapa geng mymil yg dpt snap tau candid mana2 punyer VVIP tau Celeb leh ler post kat sini k

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by standupper on Wed Mar 14, 2012 7:55 am

samuraisan wrote:
standupper wrote:
samuraisan wrote: cheers dak abu tepat so dapat hadiah melancong ke Kuantan 3 hari 2 malam Very Happy


game blum abis... masa makan tu aku saja cakap dengan family bini aku
aku nak makan2 banyak2 sedap tempat ni... lepas Dr tu abis makan sama
mungkin family atau kenkawan2 dia ...aku pun ikut dia orang dari belakang
sebelum tu aku cakap sumimasen kat family bini aku .. dia orang ingat aku nak
gi tambah meal aku tapi aku ikut Dr tu sampai lift dan lihat kat tingkat berapa
mereka tinggal ... biasanya Hotel/Resort besar bilik dia 4 nombor.. contoh
kalau tingkat 6 jadi 06xx... so lift tu berhenti Tingkat 0x bango...
aku jalan selamba gi front desk buat2 tanya.. sumimasen xxxxxxxx xxxxxxx
awek cun kat front desk tu cakap bilik Dr tu 0xxx.. so bangbangboom...

arigatogozaimasu Very Happy

Err bro.. apa motif ko cari bilik Dr Porn thip tuh? sesaja? :ostadmin:

kalau dia ada skandal boleh bagi tips kat Papagomo nanti meletup Very Happy rabbit

Pergkh.. ejen blogger rupanya... rajin ko.. tapi PORNtips tuh kalau lawa takpe ler, nie aku tengok dah macam burung kakaktua jer, kurang sket motivasi... he he he. Tapi apsal mudah sangat frontdesk tuh bagi nombor bilik? Ko menyamar jadi Siam ke?


standupper
Kehormat MyMil

Mymil
Posts : 3271
Reputation : 630
Join date : 04/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by samuraisan on Wed Mar 14, 2012 8:46 pm

Razz aku pun lupa dulu pernah bertapa 2 tahun kat Bangkok ....

petang2 abis ofis makan nenas Siam kat depan jalan Centralworld Shopping mall

mmmm enak sekali gan

samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by yaminz on Thu Mar 15, 2012 5:49 am

samuraisan wrote: Razz aku pun lupa dulu pernah bertapa 2 tahun kat Bangkok ....

petang2 abis ofis makan nenas Siam kat depan jalan Centralworld Shopping mall

mmmm enak sekali gan

so bro, apa hasil risikan dr.prontip....

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by marc_zman on Thu Mar 15, 2012 5:51 am

yaminz wrote:
samuraisan wrote: Razz aku pun lupa dulu pernah bertapa 2 tahun kat Bangkok ....

petang2 abis ofis makan nenas Siam kat depan jalan Centralworld Shopping mall

mmmm enak sekali gan

so bro, apa hasil risikan dr.prontip....

kedengaran seperti sang jejaka tak sabar2 nak tahu sama ada rombongan merisik pihaknya diterima atau tidak oleh keluarga wanita idaman hati.. huwahahahahaaa




--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria



marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by yaminz on Thu Mar 15, 2012 5:57 am

marc_zman wrote:
yaminz wrote:
samuraisan wrote: Razz aku pun lupa dulu pernah bertapa 2 tahun kat Bangkok ....

petang2 abis ofis makan nenas Siam kat depan jalan Centralworld Shopping mall

mmmm enak sekali gan

so bro, apa hasil risikan dr.prontip....

kedengaran seperti sang jejaka tak sabar2 nak tahu sama ada rombongan merisik pihaknya diterima atau tidak oleh keluarga wanita idaman hati.. huwahahahahaaa




ekekekeke

yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 37

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by samuraisan on Thu Mar 15, 2012 10:39 am

Razz hasil risikan ambo sebab dia menyerupai burung kakak tua maka
si jejaka akan citarasanya dari spesis burung jugak kalau boleh dari Negara Angry B ird

tapi kan kat jepun yang ramai aku jumpa orang Siam dan Cina Indonesia
mungkin dia orang ni tak berminat gi Negara2 Komanwel macam orang kita asyik gi
Londong sama Melbournggg drunken

samuraisan
Major
Major

Malaysia
Mymil
Posts : 1117
Reputation : 273
Join date : 30/05/2010

Back to top Go down

Re: Catch Me If U Can

Post by Sponsored content Today at 5:47 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum