Malaysia's Military, Police and Security Agencies
Welcome to the battlefield, soldier!

MyMil adalah bod perbincangan berkenaan ketenteraan, agensi2 penguatkuasaan yang ada di Malaysia dan juga di serata dunia. Daftar sekarang untuk menikmati paparan perbincangan berinformasi sambil bersantai. Ahli2 yg baru akan digugurkan daripada senarai sekiranya tidak aktif dalam masa yg terdekat. Berforumlah dengan berhemah.

Terima kasih.


Admin dan moderator MyMil

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by Mymil, nor is Mymil responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, Mymil does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. Mymil reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. Mymil also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Sembang Medan Selera Pak Jebat V44
by atreyudevil Sun Feb 05, 2017 6:23 pm

» PAINTBALL - Come get some...
by pisang Tue Dec 13, 2016 8:53 am

» Baru balik
by pisang Mon Dec 12, 2016 12:47 pm

» Jaket camo
by atreyudevil Fri Jul 15, 2016 11:17 am

» Nusantara Total War: Portuguese Invasion
by Adib Mon Feb 22, 2016 2:57 pm

» Rekrut baru disini
by kapokbesi Thu Feb 11, 2016 11:32 am

» Keretapi Tanah Melayu Berhad
by zacky.uesoff Thu Feb 04, 2016 6:00 pm

» ALL ABOUT HAM RADIO (AMATEUR RADIO STATION)
by kapokbesi Mon Nov 16, 2015 7:42 am

» Gathering MyMil 2015
by yaminz Tue Aug 11, 2015 4:15 am

» Diari MYMIL
by edayu Mon Apr 27, 2015 7:08 am

» Hari Polis ke-208
by venez Mon Apr 06, 2015 12:14 pm

» BACKPACKING
by venez Tue Mar 31, 2015 12:11 pm

» Rekrut 2015
by atreyudevil Sun Mar 29, 2015 3:34 pm

» Sejarah Pangkalan-Pangkalan Udara TUDM
by venez Tue Mar 24, 2015 6:02 am

» MyMil useful website lists
by atreyudevil Sat Jan 24, 2015 6:17 pm

» WIP - Work In Progress
by yaminz Fri Dec 26, 2014 7:06 am

» Model Collections
by yaminz Fri Dec 26, 2014 6:58 am

» Rekrut October & November 2014
by atreyudevil Sat Dec 20, 2014 2:07 am

» Bola Cafe: MALAYSIA!
by HangPC2 Sun Dec 14, 2014 7:35 am

» Hot Chick in Uniform
by yaminz Wed Dec 10, 2014 11:52 am

Statistics
We have 510 registered users
The newest registered user is Adib

Our users have posted a total of 171925 messages in 1318 subjects
MyMil at Facebook
Like/Tweet/+1

Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by marc_zman on Wed Sep 14, 2011 8:34 am

venez wrote:xper, next time kita plan lain, arini x jadi coz majlis tertinggi (muchi) xleh datang...

lunch? waaarrrggghhhhh.. wa lunch ngan milo ais jer ni.. kena siapkan keje gak

marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Posts : 16318
Join date : 08/06/2010

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by venez on Wed Sep 14, 2011 8:34 am

marc_zman wrote:
venez wrote:xper, next time kita plan lain, arini x jadi coz majlis tertinggi (muchi) xleh datang...

time window ada sampai awal bulan 10 coz lepas tu wa pindah putrajaya.. huhuhuhuuu.. lepas pindah semuanya bergantung pada tugasan.. kalu wa di arah pi meeting tau tugas rasmi kat kolumpo, bleh laaa nyinggah sat.. huhuhuhuuu

hu3, xper, pelan2 kayuh...

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by yaminz on Wed Sep 14, 2011 8:45 am

Keciwa sungguh... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by venez on Wed Sep 14, 2011 8:47 am

yaminz wrote:Keciwa sungguh... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

rilek minz, esok2 masih ada... so far aku lagiler dlm keadaan duka nih, muhahaha

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by yaminz on Wed Sep 14, 2011 8:52 am

venez wrote:
yaminz wrote:Keciwa sungguh... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

rilek minz, esok2 masih ada... so far aku lagiler dlm keadaan duka nih, muhahaha

Duka dalam Muahahaha... scratch scratch scratch
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by Laxamana on Wed Sep 14, 2011 9:17 am

marc_zman wrote:
MMW wrote:Assalamualaikum semua.
Baru dpt msg Marc. Kat Bangi tengah meeting . Mohon maaf tak dapat hadir sebab meeting habis 1.00pm. So nak kejar tak sempat le...

dan dlm sms reply wa sudah pesan murtabak s'pore ss15 bangi sattup.. ekekekeee

Murtabak Spore tu best ke
avatar
Laxamana
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 335
Reputation : 44
Join date : 31/10/2010
Age : 50
Location : Putrajaya, Malaysia

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by marc_zman on Wed Sep 14, 2011 9:20 am

Laxamana wrote:
marc_zman wrote:
MMW wrote:Assalamualaikum semua.
Baru dpt msg Marc. Kat Bangi tengah meeting . Mohon maaf tak dapat hadir sebab meeting habis 1.00pm. So nak kejar tak sempat le...
dan dlm sms reply wa sudah pesan murtabak s'pore ss15 bangi sattup.. ekekekeee
Murtabak Spore tu best ke

ia pasti akan lebih sedap bila murtabak tu dibelanja oleh rakan-rakan lain & ekslusif untuk diri ni sendiri.. huwahahahahaaa

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by bijan on Wed Sep 14, 2011 9:22 am

tengah makan-makan jugak nih..
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by mumuchi on Mon Sep 19, 2011 9:24 am

since marc dah berada di putatjaya minggu depan..aku cadang kita pi makan2 rabu 21 atau khamis 22 Sept ni..samada kat MZ atau macam lax mintak kat nasi kandar..amacam..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by yaminz on Mon Sep 19, 2011 9:30 am

mumuchi wrote:since marc dah berada di putatjaya minggu depan..aku cadang kita pi makan2 rabu 21 atau khamis 22 Sept ni..samada kat MZ atau macam lax mintak kat nasi kandar..amacam..

i follow... Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by venez on Mon Sep 19, 2011 11:36 am

akan dipertimbangkan, he3

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
venez
ADMIN
ADMIN

Malaysia
Mymil
Posts : 17387
Reputation : 581
Join date : 19/04/2010
Age : 39
Location : AFNG

http://venez2.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by bijan on Mon Sep 19, 2011 11:42 am

yaminz wrote:
mumuchi wrote:since marc dah berada di putatjaya minggu depan..aku cadang kita pi makan2 rabu 21 atau khamis 22 Sept ni..samada kat MZ atau macam lax mintak kat nasi kandar..amacam..

i follow... Very Happy Very Happy Very Happy

ingat pi mkn kat putrajaya... aku ada kat sana khamis ni
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by tenteng on Mon Sep 19, 2011 11:44 am

Mr. Bijan wrote:
yaminz wrote:
mumuchi wrote:since marc dah berada di putatjaya minggu depan..aku cadang kita pi makan2 rabu 21 atau khamis 22 Sept ni..samada kat MZ atau macam lax mintak kat nasi kandar..amacam..

i follow... Very Happy Very Happy Very Happy

ingat pi mkn kat putrajaya... aku ada kat sana khamis ni

apa lagi.. korang sumer..serang ler en Bijan kat putrajaya..
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by marc_zman on Mon Sep 19, 2011 11:48 am

wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by bijan on Mon Sep 19, 2011 11:54 am

marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by yaminz on Mon Sep 19, 2011 11:57 am

Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

Nie nak suh Anya sula tu Bijan... What a Face What a Face What a Face
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by tenteng on Mon Sep 19, 2011 11:57 am

Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by yaminz on Mon Sep 19, 2011 11:59 am

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing

tu la teng... mmg nak sula juga bijan nie... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
yaminz
MODERATOR
MODERATOR

Mymil
Posts : 13517
Reputation : 378
Join date : 23/04/2010
Age : 38

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by marc_zman on Mon Sep 19, 2011 12:00 pm

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee
sabtu ni aku pun buat open house
bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing

takpe ten.. kita ader bang power tuk kompemkan apa yg bijan kata tu.. kalu dia tippuuu.. next time jumpa nanti kita laksanakan hukuman yg dijatuhkan oleh mr yaminz kita tu

--------------------my siggy below--------------------

Y.A.I.M.! Y.A.I.M.!! Y.A.I.M.!!!

Lautan luas.. Banjaran gunung.. Rezeki nan melimpah
Bawah langitNya kami bernaung.. Rasa kasih tercurah
Tahan airku bumi bertuah.. Tiada bandingannya
Rela bersatu ganding tenaga.. Mendaulatkan tenaga

Dengan sepenuh keazaman.. Semangatmu nan waja
Keranamu rela berkorban.. Engkaulah pertiwi yang tercinta
Darah Satria.. Darah Satria
Berkobar di dada

Tinggalkan ibu tinggalkan ayah... serta sanak saudara
Membuktikan kesetiaan kita.. Pada bumi Malaysia
Darah Satria.. Darah Satria


avatar
marc_zman
MODERATOR
MODERATOR

Malaysia
R.I.P
Posts : 16318
Reputation : 611
Join date : 08/06/2010
Location : di atas tanah bekas hutan, paya dan ladang kelapa sawit.. tak tau laaa ntah sapa2 pernah kena tanam kat sini dulu.. kalu ada laa

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by bijan on Mon Sep 19, 2011 12:01 pm

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing

Buat kat kelab saya teng .. nanti saya pm alamat dan masa .. datang tau
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by tenteng on Mon Sep 19, 2011 12:09 pm

Mr. Bijan wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing

Buat kat kelab saya teng .. nanti saya pm alamat dan masa .. datang tau

tak moh... dah merajuk... Crying or Very sad
tp weekend nie mmg saya tak available kat melaka pun. balik kg. Laughing
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by bijan on Mon Sep 19, 2011 12:16 pm

tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing

Buat kat kelab saya teng .. nanti saya pm alamat dan masa .. datang tau

tak moh... dah merajuk... Crying or Very sad
tp weekend nie mmg saya tak available kat melaka pun. balik kg. Laughing

Portin teng power habiskan la ...
avatar
bijan
Brig General
Brig General

Malaysia
Mymil
Posts : 3142
Reputation : 71
Join date : 11/10/2010
Location : Dalam Sarang ... Tengok bebird terbang depan tingkap

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by tenteng on Mon Sep 19, 2011 12:18 pm

Mr. Bijan wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
tenteng wrote:
Mr. Bijan wrote:
marc_zman wrote:wa takmo dengar Mr. Bijan kat mana pada ari lain selain dari hari SABTU 24 SEPTEMBER 2011.. dia tak dtg open house anya, siap dia.. ekekekekeeeee

sabtu ni aku pun buat open house

bijan jahat...hari tu saya tanya bila nak buat open house dia cakap rumah dia dah x dek mende then cakap pasal open house ibu2 tunggal. tup2 hari nie dia bleh plak cakap dia buat open house sabtu nie? Evil or Very Mad Laughing

Buat kat kelab saya teng .. nanti saya pm alamat dan masa .. datang tau

tak moh... dah merajuk... Crying or Very sad
tp weekend nie mmg saya tak available kat melaka pun. balik kg. Laughing

Portin teng power habiskan la ...

nak buat cam mana... rezeki abe power...
avatar
tenteng
Kehormat MyMil

Malaysia
Mymil
Posts : 4771
Reputation : 124
Join date : 11/05/2010
Age : 35
Location : segitiga melaka-kuantan-kkb-melaka

http://www.facebook.com/waniezas

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by mumuchi on Tue Sep 20, 2011 7:04 am

Makan2 tergempar. Si MZ dan Lax pindah putatjaya..

Tarikh : 21 September 2011 / Rabu
Masa : 12:30 tghari -2:00 petang
Port : Restoran MZ Kg Baru

Menu Istimewa - Popia Medan Selera Hang Tuah, The Mall

R.S.V.P.

1. muchi
2. mz (tiada kaitan dgn restoran mz)
3. laxamana - dipaksa hadir oleh 2ic @ muchi. marc ko carik dan atri si lax datang fasal dia cakap sblm 22 dia ok nak mai
4. Yaminz...
5. venez
6. ?

lain-lain tambahan nama, sila copy paste k.. cam biase

p/s : wa pilh 22/9 coz.. ni aja hari ada sebelum mz dan lax pi pindah putatjaya dan boss ven available..

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by innocentti on Tue Sep 20, 2011 7:11 am

aiyak jelesnya wa..
avatar
innocentti
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 3264
Reputation : 140
Join date : 20/04/2010
Age : 32

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by mumuchi on Tue Sep 20, 2011 7:13 am

deme dah pindah putatjaya ko buat la kontinjen putatjaya punya makan2...kitaorang lak jelly nanti ekekekeek!

--------------------my siggy below--------------------

[You must be registered and logged in to see this image.]




Leaders look at the present, Great Leaders look at the past, present and the future!

Spoiler:


[You must be registered and logged in to see this link.]


avatar
mumuchi
GLOBAL MODERATOR
GLOBAL MODERATOR

Malaysia
Mymil
Posts : 19546
Reputation : 525
Join date : 05/06/2010
Location : Dulu Tempat Lumba Kuda

Back to top Go down

Re: Aktiviti Makan-Makan Mymil V2

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 13 Previous  1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum